Какво предлагаме

Ukazatelite.com е свободен актуален регистър на всички стопански субекти у нас.
В него има възможност да се извършва търсене по дейност, ключови думи, адрес, телефон, имейл, сайт. Това е огромно улеснение за пълноценно и двупосочно използване на предложената информация.
В Интернет има подобни портали, но повечето са платени, и съответно - непълни. 
Съществуват и достатъчно безплатни портали, но за съжаление - предимно пълни със стари информации или несъществуващи фирми. 

Информацията за всяка дейност на дадена фирма може да се актуализира от самата фирма в реално време. Това гарантира непрекъснатата актуалност на информационния поток. Тази актуалност се гарантира и след потвърждение на всеки 2 години след наше напомнящо писмо. Фирмите от реалните ни указатели за даден град са с посочена година на издаване. Надяваме се скоро да получим разрешение за достъп до базата данни на Търговския регистър на Агенцията по вписванията и тогава при данните на всяка фирма ще има датата на последно подавания в Агенцията по вписванията документ, което е показател за актуалността на информацията.

Въведената система за коментари и оценки е друг мощен и прецизен инструмент, уникален за продукта ни. Вие можете да бъдете сигурни, че намерената фирма ще бъде в пълноценна полза за Вас.
Реалността на оставените коментари е гарантирана. Всеки негативен коментар за фирма се проверява и при доказване на умишлено зловредие по имиджа на фирмата се предприемат строги рестриктивни мерки - коментара се унищожава, а поставилия го се отстранява от системата.

Реалните указатели, които издаваме, се разпространяват безплатно в огромни тиражи до всеки дом и хотелско легло в дадения град.
Целта е подробната и систематизирана информация, която предоставяме, да бъде на една ръка разстояние, достъпна не само онлайн, а и на класически хартиен носител. Седемнадесетгодишния ни опит показва, че интереса на потребителите към точно така поднесената информация не само не стихва, но се увеличава. Освен достъп до необходима информация, указателите дават и реална представа за икономиката на даден град или регион.

 

Google search
WWW www.ukazatelite.com

Подробности за реалните указатели.

Издадени указатели

График за издаване на предстоящи реални указатели.


Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори