NOTICE: Array to string conversion in /home/livadeto/public_html/ukazatelite.com/class/extention.class.php at line 100
Tail file: /home/livadeto/public_html/ukazatelite.com/class/extention.class.php line: 69 class: EXT calling from: getInstances()
Tail file: /home/livadeto/public_html/ukazatelite.com/class/extention.class.php line: 17 class: EXT calling from: initExt()
Tail file: /home/livadeto/public_html/ukazatelite.com/modules/article/article.mod.php line: 35 class: EXT calling from: __construct()
Tail file: /home/livadeto/public_html/ukazatelite.com/include/compmanager.inc.php line: 41 class: clsModArticle calling from: getData()
Tail file: /home/livadeto/public_html/ukazatelite.com/class/builder.class.php line: 230 class: clsComponentManagerSite calling from: displayComponentsSite()
Tail file: /home/livadeto/public_html/ukazatelite.com/class/builder.class.php line: 290 class: clsBuild calling from: loadData()
Tail file: /home/livadeto/public_html/ukazatelite.com/class/builder.class.php line: 25 class: clsBuild calling from: loadPageHTML()
Tail file: /home/livadeto/public_html/ukazatelite.com/index.php line: 9 class: clsBuild calling from: __construct()

Какво предлагаме | Указателите
Въведете ключови думи или телефонен номер!
Населено място (по желание)

Какво предлагаме

Ukazatelite.com е свободен актуален регистър на всички стопански субекти у нас.
В него има възможност да се извършва търсене по дейност, ключови думи, адрес, телефон, имейл, сайт. Това е огромно улеснение за пълноценно и двупосочно използване на предложената информация.
В Интернет има подобни портали, но повечето са платени, и съответно - непълни. 
Съществуват и достатъчно безплатни портали, но за съжаление - предимно пълни със стари информации или несъществуващи фирми. 

Информацията за всяка дейност на дадена фирма може да се актуализира от самата фирма в реално време. Това гарантира непрекъснатата актуалност на информационния поток. Тази актуалност се гарантира и след потвърждение на всеки 2 години след наше напомнящо писмо. Фирмите от реалните ни указатели за даден град са с посочена година на издаване. Надяваме се скоро да получим разрешение за достъп до базата данни на Търговския регистър на Агенцията по вписванията и тогава при данните на всяка фирма ще има датата на последно подавания в Агенцията по вписванията документ, което е показател за актуалността на информацията.

Въведената система за коментари и оценки е друг мощен и прецизен инструмент, уникален за продукта ни. Вие можете да бъдете сигурни, че намерената фирма ще бъде в пълноценна полза за Вас.
Реалността на оставените коментари е гарантирана. Всеки негативен коментар за фирма се проверява и при доказване на умишлено зловредие по имиджа на фирмата се предприемат строги рестриктивни мерки - коментара се унищожава, а поставилия го се отстранява от системата.

Реалните указатели, които издаваме, се разпространяват безплатно в огромни тиражи до всеки дом и хотелско легло в дадения град.
Целта е подробната и систематизирана информация, която предоставяме, да бъде на една ръка разстояние, достъпна не само онлайн, а и на класически хартиен носител. Седемнадесетгодишния ни опит показва, че интереса на потребителите към точно така поднесената информация не само не стихва, но се увеличава. Освен достъп до необходима информация, указателите дават и реална представа за икономиката на даден град или регион.

 

Подробности за реалните указатели.

Издадени указатели

График за издаване на предстоящи реални указатели.


Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори