NOTICE: Array to string conversion in /home/livadeto/public_html/ukazatelite.com/class/extention.class.php at line 100
Tail file: /home/livadeto/public_html/ukazatelite.com/class/extention.class.php line: 69 class: EXT calling from: getInstances()
Tail file: /home/livadeto/public_html/ukazatelite.com/class/extention.class.php line: 17 class: EXT calling from: initExt()
Tail file: /home/livadeto/public_html/ukazatelite.com/modules/article/article.mod.php line: 35 class: EXT calling from: __construct()
Tail file: /home/livadeto/public_html/ukazatelite.com/include/compmanager.inc.php line: 41 class: clsModArticle calling from: getData()
Tail file: /home/livadeto/public_html/ukazatelite.com/class/builder.class.php line: 230 class: clsComponentManagerSite calling from: displayComponentsSite()
Tail file: /home/livadeto/public_html/ukazatelite.com/class/builder.class.php line: 290 class: clsBuild calling from: loadData()
Tail file: /home/livadeto/public_html/ukazatelite.com/class/builder.class.php line: 25 class: clsBuild calling from: loadPageHTML()
Tail file: /home/livadeto/public_html/ukazatelite.com/index.php line: 9 class: clsBuild calling from: __construct()

Подробности за реалните указатели | Указателите
Въведете ключови думи или телефонен номер!
Населено място (по желание)

Подробности за реалните указатели

  • Реалните указатели се печатат в сериозни тиражи и се разпространяват безплатно до всяко домакинство на дадения град.Целта е максимално опростен, лек и бърз достъп до необходимата информация. Петнадесетгодишния ни опит в издаването на тези указатели показва, че интереса към тях е двустранен - и от страна на регистрираните фирми, които получават качествена и високоимиджова реклама с широко поле на покритие, и от страна на потребителите, които могат да консумират тази информация с лекота и удобство. Задоволяването на тези необходимости е гарант за полезността на нашите указатели.

  • Подредбата е по предмет на дейност. Съдържанието е изключително подробно и отразява всяка дейност на всяка фирма. Ако дадена фирма има няколко дейности в едно каре - в съдържанието за всяка дейност се посочва страницата, на която е фирмата. Пример: "Билд асет"ООД е строителна фирма, но прави и дограма. В указателя ще е разположена при останалите строителни фирми, а в съдържанието към нейната страница ще сочат дейностите "Строителни услуги", "Дограма", вероятно "Щори" и всички други, които е посочила в карето си.

  • Указателите се преиздават на всеки 2 години. Това гарантира непрекъснатата актуалност на публикуваната информация.

  • Формата на страницата е 105 х 160 мм. Първия ни указател беше 2 пъти по-голям, но се оказа неудобен за ползване. Практиката показа, че сме в точния размер. В сегашния формат указателя е максимално удобен, и лесно достъпен. След проведено от нас допитване имаме пълна подкрепа от потребителите на сегашния формат.

  • Корицата е от 250 гр/кв.м. хромиран (гланц) картон, ламиниран от външната страна. Указателя се използва много за двете години, за които е предназначен и затова сме избрали високоустойчив материал за нея. Книжното тяло е разделено на цветни и чернобели части. Цветните са на 130 гр/кв.м. хромова хартия, а чернобелите - на 80 гр/кв.м. бяла офсетова хартия.

 

Издадени указатели. 

График за издаване на предстоящи указатели.


Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори