Въведете ключови думи или телефонен номер!

МАСТЪР-ПИК ЕАД

Адрес: гр. Троян, общ. Троян, обл. Ловеч, ул”Крайречна" №1 Покажи на картата
Телефон(и):
0878919096 
Имейл(и):darin_georgiev@abv.bg
Описание:"МАСТЪР ПИК" ООД клон Троян, Приготвяне и доставка на ястия по ваше желание за всякакъв вид мероприятия - рождени и именни дни, юбилеи, балове, кръщенета, градински партита, а също - за погребения, помени и други, според нуждите на клиента., Индустриален кетъринг - доставка на храна за болници, училища, социални домове за деца, възрастни и хора с увреждания, фабрики и др. вид учреждения., Доставяме и храна, приготвена по диетичен сборник с рецепти.
Информация от указател Троян 2022/23
Адрес: гр. София, общ. Столична, обл. София (столица), Незабравка, 25, ет. 3, ап. офис311 Покажи на картата
Описание:Ресторантьорство, покупка на хранителни, селскостопански, текстилни и други промишлени стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, вътрешна и външна търговия, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чужди лица в страната и чужбина, производство и реализация на всички видове стоки и услуги, както и всяка друга незабранена от законите на страната стопанска дейност.
ЕИК/ПИК:204427425 В търговския регистър
  Добави реални данни  
Последна промяна на 19.04.2017 от търговски регистър
 
Рейтинг:Все още няма оценка
 
 

Коментирай

 

За да може да поставите оценка влезте в профила си или се регистрирайте.

 

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори