Въведете ключови думи или телефонен номер!

ВАМО ЕООД

Адрес: Офис: гр. Благоевград, общ. Благоевград, обл. Благоевград, ул."Тракия" 1, ет. 1 Покажи на картата
Телефон(и):
0735940300878680603 
Имейл(и):VAMO@ABV.BG
Уеб сайт:www.vamo.eu i www.balkanite.net www.bgpolitika.com 
Фейсбук: https://www.facebook.com Гергана Илиева https://www.facebook.com BalkaniteNet
Описание:ВАМО - продуцентска компания, реклама и дизайн Продуцира и изработва документални, научно-популярни, образователни, рекламни и туристически филми, репортажи и други. Разработва собствена Интернет медия - www.balkanite.net, която популяризира и съхранява природното, културно и историческо богатство на България. Специализирана е в производството на телевизионна реклама, рекламни, видео и Flash презентации, фирмени сайтове, портали, интерактивни карти, популяризиране в социалните мрежи. Предлага дизайн и печат на всякакъв вид рекламни материали, разработва индивидуални проекти за билбордове, брандиране на автомобили, всички видове табели, калкани и др. Фирмата предлага организация и логистика на събития. Разполага с екип за организиране на информационни срещи, дискусии и обучения, както и провеждане на социално-икономически проучвания, проучване на природните ресурси, представителни проучвания на нагласите, готовността и информираността на населението. В последните години фирмата участва успешно като изпълнител в над 48 европейски проекти в частта изработване на филми, интернет сайтове, портали и интерактивни карти, „информираност и публичност” и провеждане на проучвания в сферата на туризма. Агенцията разполага със собствена снимачна техника - професионални камери brevis DOF adapter за кинозаснемане, професионално осветление, стедикам „Merlin” с arm&vest , кран пантограф, студио за постпродукция с възможности за изработване на 3D анимация и специални ефекти. Продуцентска компания "ВАМО" е продуцирала над 85 филми - научно-популярни, документални и рекламни. Изработила е GPS базирани 20 основни и второстепенни туристически маршрути на интересни местности, както и сайт www.pirinmap.com, на които могат да бъдат разгледани. Интересна е и разработката на интерактивна - онлайн карта на видовете за промоция на биоразнообразието, както и много други продукти и услуги, отличаващи се с високо качество.
Търговия на дребно с автомобилни горива и смазочни материали
Информация от ВАМО ЕООД
Име:ВАМО
Пълно име:"ВАМО" ЕООД
1. ЕИК/ПИК:101670093
Фирмено дело: 1413/2004 120 В търговския регистър
2. Фирма/Наименование:ВАМО
3. Правна форма:Еднолично дружество с ограничена отговорност
4. Изписване на чужд език:VAMO
5. Седалище и адрес на управление:Държава: БЪЛГАРИЯ
Област: Благоевград, Община: Благоевград
Населено място: гр. Благоевград, п.к. 2700
бул./ул. ул. ТОДОР АЛЕКСАНДРОВ № 23, ет. 2, ап. офис 21 Телефон: 0899 180 790, Факс: www.balkanite.net
Адрес на електронна поща: vamo@abv.bg, Интернет страница: www.vamo.eu
6. Предмет на дейност:Други дейности в областта на информационните технологии. Дейности по осигуряване информираност и публичност. Реклама и маркетинг, продуциране и изработване на документални, научно-популярни и рекламни филми и ТВ продукция. Разработване, внедряване и използване на нови технологии в областта на информационните системи: броудкастинг в социалните мрежи и популярни видеосървъри, разработване и внедряване на видеоконферентни системи, уеб проектиране и уеб дизайн. Проучване, и внедряване на цифрови технологии в сферата на туризма, околната среда и опазване на културното и историческото наследство. 3D сканиране и моделиране на археологически паметници и етнографски експонати, дигитализиране на аудио, видео и писмени архиви. Проучване, пресъздаване и визуализиране на народни обичаи, религиозни празници, реклама и популяризиране в социалните мрежи и многокамерно онлайн заснемане и излъчване. Издателска дейност.Организиране и провеждане на събития (конференции,обучения,семинари и други). Услуги по осигуряване на логистика и организационно-техническа подготовка за провеждане на събития. Вътрешна и външнотърговска дейност на едро и дребно с хранителни,промишлени и непромишлени стоки. Представителство и посредничество с наши и чужди фирми.
7. Управители:ГЕРГАНА ИВАНОВА ТРЕНЧЕВА, Държава: БЪЛГАРИЯ
19. Съдружници:Заличено обстоятелство.
23. Едноличен собственик на капитала:ГЕРГАНА ИВАНОВА ТРЕНЧЕВА, Държава: БЪЛГАРИЯ
24. Прехвърляне на дружествен дял:
31. Размер:5000 лв.
32. Внесен капитал:5000 лева
400. Номер по ред на запор:
401. Лице, в полза на което е наложен запорът:
403. Основание:
404. Размер:
405. Лихви:
406. Описание:
408. Вдигане на запора:Вдигнат
Съд/съдебен изпълнител: 797
Дело №: 20107970400354
400. Номер по ред на запор:
401. Лице, в полза на което е наложен запорът:
403. Основание:
404. Размер:
406. Описание:
408. Вдигане на запора:Вдигнат
Съд/съдебен изпълнител: Районен съд - Благоевград
Дело №: 277/2013
Последна промяна:02.04.2021
  Редактирай  
Последна редакция на 24.11.2015
 
Рейтинг:Все още няма оценка
 
 

Коментирай

 

За да може да поставите оценка влезте в профила си или се регистрирайте.

 

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори